Hvor og hvornår?

Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center

Falkoner Alle 9

2000 Frederiksberg

28. maj 2015

8:30-17:00

Meld dig ind i Linkedingruppen og vær med i debatten allerede nu

Download programmet som PDF

Læs her, hvad livebloggeren Peter Voigt Albertsen, markedschef og bygherrerådgiver fra Alectia, skrev om 2014-programmet.

Læs her, hvad deltagerne på Urban Future 2014 mente om eventet

Hør hvad deltagerne
sagde om eventet:

Flemming Kofoed, biolog i Holstebro kommune

"Der har været konkrete og lidt mere luftige indlæg. Og det er godt for det sætter gang i debatten. Byudvikling skal ses fra flere fronter, og det synes jeg, konferencen belyser fint. 
Jeg er biolog, men jeg fik på konferencen også præsenteret en antropologs visioner for den moderne byudvikling. Det var spændende." 

Malene Stentoft Sørensen, planlægger fra Jammerbugt Kommune: 

"Urban Future har givet en god, bred palet af, hvad bæredygtighed kan være. Både gennem konkrete projekter, antropologer og teknikker til belysning. Så det har været meget brugbart i forhold, hvad vi skal i gang med i Jammerbugt Kommune. Eksempelvis skal jeg hjælpe med til at designe et nyt byrum sammen med Nordjyllands Trafikselskab. Så man får både helikopterperspektivet og planlægningen nede på jorden."

René Sommer Linsay, projektleder ved Københavns Kommune og oplægsholder på Urban Future:

"Jeg og mine kolleger er i gang med en stor omlægning af området ved Skt. Kjelds Kvarter i København. Derfor er det vigtigt at få input fra mange forskellige eksperter, og her har konferencen givet gode indspark. Jeg kan både sparre med dem, der laver det samme, og med dem, der har andre udfordringer. Endelig med dem, der arbejder med helt andre felter inden for byudvikling, end jeg selv gør."